Rusk Thermal Straightning Process

Een revolutionaire behandeling die het haar stijl maakt, met als resultaat mooi glanzend en stijl haar. Voor deze behandeling wordt gebruik gemaakt van professionele producten wat geen formaldehyde bevat.

De Thermal Str8 behandeling is hoofdzakelijk geschikt voor Noord/West Europees haar en Black Hair.

Het Rusk Thermal Straightning Process(Rusk), ontwikkeld in Japan, is een methode om het haar steil te maken. De meeste straightening producten gebruiken schadelijke chemicaliën, die het haar beschadigen en/of uitdrogen. Thermal STR8 bevat overwegend natuurlijke ingredienten, zoals Vitamine B5, tarwe-proteinen en soya-proteinen, Keratine aminozuren.

De behandeling bevat een unieke combinatie van ingredienten die geactiveerd worden door warmte zodat ook het interne deel van het haar de juiste voedingstoffen krijgen. Het haar ziet er gezond, glanzend en zacht uit na een Thermal Str8 behandeling.

Het haar moet volledig uitgroeien om je natuurlijke krul weer terug te laten komen of na 6-9 maanden de uitgroei laten bijwerken als je stijl haar wilt houden.

RUSK keratine behandeling

Gezond, makkelijk handelbaar en pluisvrij haar… wie wil dat nu niet? In onze kapsalon hebben wij de keratine behandeling van Rusk. Deze behandeling is geschikt voor alle haartypen en verandert droog, pluizig, statisch en weerbarstig haar in een glad, handelbaar, sexy en pluisvrij kapsel.

Met de keratine behandeling brengen we de keratine diep in het haar. Hierdoor blijft uw haar 3 tot 5 maanden uiterst soepel vallen en zijdezacht aanvoelen. De keratine behandeling is geen relaxer of straightener, uw haar houdt zijn natuurlijke slag of krul. Het haar wordt glanzender, zachter en gezonder, waardoor het wel gladder lijkt. Na 3 tot 5 maanden zal het effect van de keratine behandeling geleidelijk verdwijnen door het wassen.

Geschikt voor alle haartypen.

Keratine is een lichaamseigen eiwit dat in huid en haar voorkomt. Hierdoor kan de keratine behandeling toegepast worden op chemisch behandeld haar (geverfd, gepermanent of gestraightened), haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater, hairextensions van echt haar, maar ook op onbehandeld haar dat erg weerbarstig is.

De eerste 72 uur is het beter om het haar niet te wassen. Voorkom dat in deze periode uw haar vochtig wordt. De eerste 72 uur is het ook belangrijk dat u uw haar los draagt, het mag niet vastgezet worden in een staart of met een clip.

Als uw haar toch vochtig wordt, droog het dan zo snel mogelijk met een föhn. Voor het onderhoud van uw haar na de eerste 72 uur krijgt u bij uw keratine behandeling een verzorgende shampoo en conditioner.

Maak een afspraak
Tarieven