CHI Enviro Smoothing behandeling

De revolutionaire CHI Enviro Smoothing Treatment van Farouk Systems is een nieuwe professionele salon behandeling verrijkt met witte parel en zijde. Deze is gemaakt om pluizig, gekruld en kroezend haar te veranderen in glad en gepolijst haar. Het is een revolutionaire, veilige behandeling die 100% formaldehyde vrij is.

De behandeling is eenvoudig, simpel en snel en kan het pluizige haar tot 95% elimineren terwijl het gekrulde haar beter beheersbaar wordt. CHI Enviro garandeert dat het haar gezonder, sterker en soepeler wordt, terwijl een prachtige glans wordt toegevoegd. Naarmate het haar vaker behandeld wordt met CHI Enviro gaat het er gezonder uitzien.

Het haar wordt steiler en glanzender. CHI Enviro Smoothing Treatmentis geschikt voor elk haartype: maagdelijk en weerbarstig haar, gekleurd en chemisch behandeld haar, gehighlighted, poreus en fijn haar. CHI Enviro Home Care Maintenance producten zijn gecreëerd als aanvulling op de CHI Enviro Smoothing Treatment om het haar thuis te behandelen en het resultaat tot wel vier maanden te behouden (afhankelijk van het haartype). Het Home Care pakket bevat: Smoothing Shampoo, Smoothing Conditioner, Smoothing Masque, Smoothing Shine Spray en Smoothing Serum.

Bij onze kappers kunt u een professionele behandeling met CHI Enviro laten verzorgen.

Maak een afspraak
Tarieven