Een lastig terugkerend ritueel, dat ontharen. Kan dat niet makkelijker? Bij verkeerd gebruik van een scheermesje of ontharingscrème heeft u nog dagenlang last van een rode en geïrriteerde huid. Gelukkig zijn er ook andere manieren om ongewenste haartjes tegen te gaan…

IPL ontharen

Wij behandelen ongewenste haartjes met de Light Touch®, ook bekend als IPL ontharen. Tijdens de behandeling absorbeert haarpigment het specifieke licht van het apparaat, waardoor de haartjes verhit worden. Hierbij wordt het haarzakje vernietigd. Per flits worden zelfs tientallen haarzakjes tegelijk vernietigd. Doordat de vernietiging heel gericht plaatsvindt, blijft het omliggende weefsel onbeschadigd. Kortom, de ideale en veilige techniek tegen ongewenste haargroei!

 

Geschikt voor alle haarsoorten en huidtypen
Ja, alle soorten kunnen behandeld worden. Zwart, bruin en donkerblond. Maar tegenwoordig ook blonde, rode en donshaartjes. De methode is geschikt voor elk huidtype, zowel voor de lichte als de donkere huidskleur.

Harsen/Waxen

Net zoals bij epileren wordt de haar met wortel en al uit de huid getrokken. Bij regelmatig harsen worden de haartjes die terugkomen dunner en lichter, bovendien komen er steeds minder haartjes terug.

Elektrisch ontharen

Heeft u last van ontsierende, stugge haargroei in uw gezicht? Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje dat vrijkomt, de haarfollikel (haarzakje waarin de haar groeit) en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen voedingsstoffen de haar niet meer bereiken via het bloed en stopt de groei.