Verbeter uw huid van binnenuit! Kom naar een scandag van Laviesage.

Bent u er ook nieuwsgierig naar hoe de kwaliteit van uw huidcollageen is? Dat wat verantwoordelijk is voor de stevigheid van de huid? Tegenwoordig is hier zeer geavanceerde scanapparatuur voor wat het schitterend in beeld brengt. Tegelijk kunt u een advies verwachten hoe deze kwaliteit en opbouw, doeltreffend, aangepakt kan worden.

Op deze dag krijgt u een gratis professionele huidanalyse & advies. Op deze dag zal de kwaliteit van uw collageen (huidstevigheid) gemeten worden door middel van een scan. Met deze scan zal bekeken worden wat de conditie van uw huid is. Hoe dit verbeterd is door middel van uw Laviesage supplementen of hoe het kan verbeteren door het gebruik daarvan.

Gebruikt u Laviesage Nutricosmetics en wilt u meten hoe uw huid is verbeterd de afgelopen periode met het gebruik van uw Laviesage voedingssupplementen? Dan is dit uw kans.

Gaat u beginnen of wilt u meer weten van Laviesage dan is het ook de ideale dag om alle informatie te verkrijgen en antwoord op al uw vragen.

Zomaar, helemaal cadeau, omdat wij u een stralende huid toewensen.

Houdt onze website in de gaten voor de data van deze scandagen!